Datum

13 08 2020

Tijd

19:30 - 21:45

Kosten

€ 35,00 (t/m 10 november vroegboekkorting: € 32,50)

Ademcirkel met gong – maart

2 krachtige methodes gebundeld: Ademcirkel en Gong

“There is one way of breathing that is shameful and constricted. Then, there’s another way: a breath of love that takes you all the way to infinity.” — Rumi

Petra Pruijsen begeleidt deze ademcirkel en wordt ondersteund door o.a. Miranda en passende muziek.
Ademcirkel – een dynamische verbindende ademhalingsmeditatie die je liggend doet.

Je adem is altijd bij je, het is een afspiegeling van hoe je je op dit moment voelt en hoe je in het leven staat. Van jongs af aan maak je dingen mee; prettige ervaringen, maar ook pijnlijke. Om jezelf te beschermen ga je oppervlakkiger ademen of zelfs even stoppen met ademen. Je verbreekt daarmee de verbinding met de ervaring en dus met jezelf. Zo’n niet doorvoelde ervaring wordt opgeslagen in je lichaam, dit gebeurt onbewust.
Door ‘Verbonden Ademen’ wordt je bewust van die patronen en gewoontes en kun je ze vervolgens doorbreken. Hierdoor ga je voller en vrijer ademen, zodat je weer volop van het leven kunt genieten.

De ontspanning na de ademsessie wordt begeleid door de gong bespeeld door Miranda, om het proces nog extra kracht bij te zetten en tot de diepere lagen door te laten dringen.

De gong is een oud en heilig instrument van genezing, verjonging en transformatie.
De Gong produceert een sterke geluidsgolf, bijna tastbaar voor het lichaam. Het fysieke lichaam wordt gestimuleerd vanaf het oppervlak van de huid tot in elke cel. Op het fysieke niveau helpt de gong spanningen los te laten, prana wordt versterkt, onze vitale levenskracht verhoogt en de circulatie verbetert.
Het geluid van de gong werkt op de Alpha- Theta- en misschien zelfs op de Delta-hersengolven.

Wanneer: Vrijdag 20 maart – 19:30 – ± 21:45u
Waar: Appelschuur, Hoek 10, 4271 BJ DUSSEN
Bijdrage: € 37,50  – Vroegboekkorting t/m 8 maart: € 32,50
inclusief Yogitea